Vatrogasci spremni za najteže izazove

Dvd „Bribir“, je uz ostale vatrogasne postrojbe Primorsko goranske županije i područja Karlovačke županije, sudjelovao u taktičko-pokaznoj vatrogasnoj vježbi gašenja požara na otvorenom prostoru kojeg je organizirala Vatrogasna zajednica Ličko-senjske županije na području Brinja. Uz zemaljske vatrogasne snage u vježbi su učestvovali, kao zračna potpora, i jedan transportni helikopter i dva Air Traktora.U vježbi je sudjelovalo ukupno 150 vatrogasaca ,tehničko i stručno osoblje i sve ostale službe koje su bili uključeni u sustav Civilne zaštite. Vježba je bila prilika za kontrolu ispravnosti opreme i tehnike, funkcioniranja sustava veza i provjeru koordiniranosti vatrogasnih postrojbi.

Članovi Dvd-a Bribir podržali su vatrogasnu biciklijadu kao sudionici i volonteri pod pokroviteljstvom JVP Grada Rijeke koja je ove godine okupila oko osamdesetak biciklista-vatrogasaca, kako iz naše tako i drugih županija. Ruta biciklijade bila je:Bakar- Meja-Hreljin-Križišće-Drivenik-Tribalj-Crikvenica-Dramalj-Jadranovo-Šmrika-Kraljevica-Bakarac-Bakar.Biciklijada je prije svega bila posebna i hvale vrijedna akcija humanitarnog karaktera kao pomoć malom Mauru Baraku .

vatrogasna.jpg

Vatrogasna biciklijada

 

Na mlađima DVD Bribir ostaje

Vatrogasni podmladak Dvd-a „Bribir“ nastupio je na Županijskom vatrogasnom natjecanju podmlatka i mladeži koje je ove godine održano u Delnicama 5.6. 2016. godine . Nastupilo je tridesetak ekipa vatrogasnog podmlatka iz naše Županije na kojem su naši mali vatrogasci zauzeli sedamnaesto mjesto .Čestitke svim članovima vatrogasnog podmlatka:Rei Gržin,Davoru Tonkoviću,Sari Smoljan,Petri Cvjetičanin,Danielu Mujadžiću,Lani Vidić,Larisi Skočilić,Mauru Majstoroviću,Patriku Hajduković-Skočiliću,Luki Majstoroviću,Klari Hajduković Skočilić,Ani Dundović.

                                                                                                                                                        Karmen Barac

podmladak.jpg

                                                                                                                           Karmen Barac

Tags: Bribir Drivenik Ekologija Sport