Planovi NK Turbine za 2015.g.

 

I. U financijski plan za 2015.god. za Proračun Vinodolske Općine stavili smo natkrivanje tribina na stadionu u Triblju. Željeli bi stvoriti uvjete da se gledatelji osjećaju ugodno i udobno i kad vremenske prilike nisu idealne. Na tribinama imamo ugrađene sjedalice i natkrivanjem tribina gledalište bi postalo izuzetno funkcionalno i komforno.

II. Također smo u financijski plan za 2015.god. planirali nabavku, Polovnog traktora Tomo Vinković - Nabavljeno I/2015. Stroj za čepovanje Stroj za bušenje - Nabavljeno I/2015. Sijačica - Nabavljerno I/2015. III. NABAVKA WC KONTEJNERA dim. 2500x3000 mm.

Navedenim nabavkama stvorili bi se uvjeti da travnjak stadiona održavamo veoma kvalitetno, i da kvalitetu travnjaka dignemo na puno višu razinu. To bi nam omogućilo da iznajmljujemo igralište za pripreme momčadi, a za što već imamo upita i vode se određeni razgovori. Nabava wc kontejnera bilo bi neophodno radi zaokruživanja ponude i uvjeta na stradionu. Vjerujemo ako bude novaca i razumijevanja da će određena sredstva u Proračunu biti planirana za tu namjenu.

Predsjednik Željko Muža

Tags: Općina Sport