Rubrike - Sport

NK TURBINA 27.08.2014. – 23.09.2016. IZVJEŠĆE O RADU

Na Izbornoj Skupštini Izvješće o radu NK Turbina podnio je Željko Muža, predsjednik NK u razdoblju od 2014.g. do 2016.g. Prenosimo ga u cjelini:

Preuzeli smo klub 27.08.2014. god. Na Izvanrednoj Izbornoj Skupštini, kojoj je prethodilo osipanje i ostavke članova uprave u toku 2013-2014.god. Skupštinu smo pripremili i odradili u roku mjesec dana što je bio veoma zahtjevan posao. Situacija je u klubu na mnogim poljima bila teška i vremena za čekanje nije bilo. Dan nakon Skupštine započelo je novo prvenstvo, dva tjedna prije nego prethodne godine što je dodatno otežavalo situaciju. Klub ima registrirano i vodi brigu za preko 80 (osamdeset) igrača i polaznika škole nogometa.

Posliije Skupštine odrađen je opsežan i zahtjevan posao s Uredom za opću upravu, Finom i bankom, oko rješavanja silne papirologije i dobivanja rješenja za upis u Registar. Također smo ugovorili i kvalitetno vođenje poslovnih knjiga i prilagođavamo se novom Zakonu o Udrugama, kako bi zadovoljili sve rigoroznije kriterije u radu Udruga.

Inače novi Izvršni Odbor održao je u protekle dvije godine 84 redovna sastanka i posjećenost je izuzetnih 82%. Poslije sastanaka obavezno je druženje članova uprave u našoj društvenoj prostoriji. Svaki član uprave uplati mjesečno 30,00 kn. i s tim napunimo „naš“ frižider. Uvijek stignu i donacije naših vinara, i uvijek imamo za naše potrebe. Ponekad stigne i donacija roštilja, lovački gulaš, janjac, povodom rođendana i ostalih značajnih datuma članova uprave, i druženja su naše opuštanje od ozbiljnog posla kojeg odrađujemo. Za svaki sastanak pripremljen pisani dnevni red i po potrebi i dodatni materijali.

Zadaci koje dobije član uprave prate se dok se ne odrade. Odredili smo i „ekipe“ za pojedine segmente rada u klubu i na tome inzistiramo. Bez reda, rada i discipline na svim nivoima nema niti uspjeha. Neki članovi su u prethodnom periodu odlazili a neki novi su dolazili. Napravili smo kvalitetnu rekonstrukciju Izvršnog odbora i pojačali se kvalitetnim ljudima koji su donijeli pozitivan pomak u radu. Kooptirali smo nekoliko kvalitetnih članova u Izvršni odbor: Gregić Željka koji je imenovan direktorom kluba, Josipa Roberta Manestra, Tonković Zoran, Đotlo Drago, Gašparović Zvjezdana-Zvek , Zlatka Bećirija , Vlado Nevistić, Prosinečki Ivan, Dančulović Marino.. Neki su otpali a neki guraju dalje. Tako je to u životu i radu posebno volonterskom. U 2016.god. morat ćemo izvršit još jednu rekonstrukciju zbog spriječenosti jednog broja članova da aktivno učestvuju u radu I.O., kao i kao pripremu za Izbornu Skupštinu u IX mjesecu 2016.god. Zahvaljujemo svim članovima Izvršnog Odbora na donacijama, sponzorstvima i aktivnostima u organizaciji kluba, radovima i poslovima oko utakmica u proteklom periodu. Moji kriteriji uvijek su visoki i nije nekad lako , ali samo tako smo mogli ostvariti zacrtane ciljeve i početi pričati jednu lijepu priču. Bez timskog rada nema uspjeha a mi smo dobar tim.

KADETI: Kadetsku momčad bez koje ne mogu nastupati seniori praktički nismo imali. Ostala su četiri igrača. Tada smo poduzeli sve moguće da okupimo dovoljan broj igrača, pa smo ih sami vozili od Jadranova, Dramlja, Bribira, Crikvenice i ostalih mjesta. Velik posao tada je odradio naš član Darko Pekera, uz pomoć još nekolicine članova uprave i trenera . Uz velike napore i trud okupili smo za početak dvanaest igrača. S vremenom je taj broj rastao i danas imamo preko dvadeset četiri igrača navedene selekcije. Na svakoj utakmici započinjali smo s dovoljnim brojem igrača što je s obzirom na situaciju bio veliki uspjeh. Inače smatramo da je posao koji smo odradili s kadetskom selekcijom najveći naš uspjeh u početku našega rada u klubu. Kad su dečki iz okolice vidjeli s kolikom se pažnjom i brigom odnosimo prema našim kadetima, sami su se počeli javljat i dolazit iz drugih klubova. Naši kadeti poslije svake domaće utakmice imaju roštilj, piće i druženje, a sve to sponzoriraju u prema unaprijed dogovorenom rasporedu, članovi Izvršnog odbora kluba. Na putu obavezno sendvi i, piće i prijevoz novim autobusima privatne firme. Sav taj trud se isplatio, jer se dugo čuje i reakcije su veoma pozitivne. Cijelo vrijeme ekipu vodi trener Hujber Nikola, jedna staložena, ozbiljna i stručna osoba. Igrači i uprava su jako zadovoljni njegovim radom i budućnost za naredne godine je osigurana. Brojnošću i kvalitetom bit ćemo respektabilna momčad u 2015. god. I dalje. Veoma nam je važno da u kadetskoj momčadi u 2015. god. možemo računati na 2-3 igrača za seniorsku momčad, a što smo i realizirali u ovoj godini. Realizirali smo sastanak s roditeljima kadeta pred jesenski dio prvenstva. Uočava se određena nedisciplina u kadetskoj selekciji, i tim problemom morat ćemo se bavit u narednom periodu u 2016. God. Početkom 2016.god. nedisciplina kod nekolicine igrača starijih godišta dovela je do toga da smo se nekolicini morali zahvaliti i nisu više članovi kluba. To je dovelo i do promjene trenera i sada je trener član I.O. Ivica Mataija.

SENIORI: Kad smo došli u klub „slobodni“ prelazni rok je završio. To je bila teška situacija jer nam je nedostajalo 4-5 igrača. Prije našeg dolaska nekolicina je prešla u druge klubove, nekolicina je prestala i situacija je bila teška. Prvenstvo je započelo dva tjedna ranije nego godinu prije, što nismo znali kad smo dolazili. I prvu utakmicu u Vratima smo započeli s 12 (dvanaest igrača). Normalno da rezultati u prvom dijelu sezone nisu bili zadovoljavajući. No kasnije smo uz velike napore uspjeli dovesti nekolicinu igrača, posložiti momčad i na kraju jeseni smo završili na sedmom mjestu s 17 bodova, što je s obzirom na okolnosti vrlo dobar rezultat. I naši seniori imaju svu moguću pažnju. Roštilj, piće i druženje poslije svake domaće utakmice. Sve sponzoriraju članovi uprave. Na gostovanjima sendvići , piće i osiguran prijevoz luksuznim autobusima. Na svakoj gostujućoj utakmici nazočno 5-6 članova uprave. Sve obveze prema igračima, hranarina, troškovi puta, podmireni u cijelosti. Igrači su se upravi odužili lijepom gestom, kad su o svom trošku organizirali večeru za kompletnu momčad, upravu i trenere. Proljetni dio prvenstva završili smo u sredini tablice i već tada počeli ozbiljne pripreme za novo prvenstvo. Početak novog prvenstva koji je započeo 06.09.2015. već je pokazao da smo u pripremnom razdoblju odradili dobar posao. Kako uprava koja je dogovarala igrače i dovela pojačanja, tako i trener Knapić koji ozbiljno radi na treninzima i utakmicama. Prva tri kola imamo tri pobjede i sigurno ćemo bit ozbiljan konkurent za vrh tablice. Ne stavljamo pred trenera i momčad velike zahtjeve ali očekujemo da nam donesu puno radosti , jer je uprava stvorila sve uvjete za dobar i kvalitetan rad. Jesenski dio prvenstva 2015.g. seniori su završili na drugom mjestu, što je izuzetan uspjeh i dobra pozicija za proljeće. Nadamo se borbi za ulazak u I Županijsku ligu. Prvenstvo smo završili na drugom mjestu s osvojenih 52 boda ili 79% bodova. Nažalost izmaklo nam je prvo mjesto koje direktno vodi u viši rang i za tim žalimo. Na novoj upravi je zadatak da odredi prioritete za novo prvenstvo 2016/2017.

ŠKOLA NOGOMETA: Čim smo riješili goruće probleme, oformili smo „školu nogometa“, kojoj je voditelj postao trener Mataija Ivica, s pomoćnikom Stjepanom Mataija-Pipe. Odaziv i interes djece bio je izuzetan. U prosjeku je prisutno oko dvadeset dječaka i djevojčica. Škola ima treninge dva puta tjedno, a u slučaju lošeg vremena u dvorani škole. Ocjene roditelja i djece su vrlo dobre i uprava kluba je zadovoljna funkcioniranjem škole. Za početak klub je donirao određeni broj lopti, kao i načelnik Vinodolske općine. Škola je i sama nabavila određeni broj lopti i uvjeti za rad su veoma dobri. Veselimo se našoj školi koja stvara osnove da klub u budućnosti lakše formira svoje selekcije. Često netko od članova uprave poprati treninge. Rad škole dobio je veoma pozitivne ocijene i u članku u „Novom Listu“, pod naslovom „Dječji glasovi oživjeli Tribaljsko igralište“., autor Anto Ravlić. (potražite članak pa neke osnovne ocijene, i viđenje novinara koristite). Cijelu godinu škola odrađuje velik posao a čak smo iz škole priključili kadetima tri igrača, što smatramo velikim uspjehom. Razmatra se i mogućnost, ako financijske i ostale mogućnosti budu dopuštale, da na proljeće 2016. god. oformimo pionirsku momčad koja bi bila uključena u ligaško takmičenje. Na proljeće je škola nogometa imala pred svaku seniorsku utakmicu prezentaciju što su naučili, što je bilo odlično prihvaćeno od roditelje, navijača i uprave kluba. Na poluvremenu su uvijek bili počašćeni. S istom praksom nastavit ćemo u jesenskom dijelu prvenstva. Neki dan su gostovali u Senju i pobijedili vršnjake sa 4:2. RADNE AKCIJE: U proteklom periodu odradili smo šest radnih akcija na uređenju i čišćenju okoliša, bojanju prostorija, ograde i kabina za igrače i delegata. Rastresanje zemlje, humusa, gnoja u šest navrata, čepovanje, bušenje, drljanje. Sad na jesen planiramo nastavit na bojanju ogradnih stupova, ogradne žice oko igrališta i ostalih radova na infrastrukturi i okolišu stadiona. Također planiramo bojanje ogradnih stupova i mreže oko igrališta. Boja osigurana od donatora.

NAPRAVLJENO U PERIODU VIII 2014 – IX 2016. GOD. Popravljena rasvjeta i zamijenjene žarulje, prigušnice i ostalo na pet rasvjetnih mjesta na stupovima. Saniran stup rasvjete (temelji) i popravak i zamjena svih prigušnica i žarulja koje su bile pregorile. Izveden jedan krak novog dovoda vode od ¾ cole, Napravljene nove prskalice ¾ cole, čime dobivamo puno veću brzinu polijevanja, Popravljene špine, tuševi i ostali sitni popravci u svlačionicama i prostorijama kluba, Popravljena termo peć, Napravljeni pragovi na ulazu u svlačionice Napravljena vrata i sistem za ražanj na velikom roštilju. Otvorena fb stranica kluba koja za četiri mjeseca ima 1252 fb prijatelja, što je velika promocija kluba, Također je otvorena i fb stranica „škole nogometa“ sa preko 152 fb prijatelja, Nabavljeno iz raznih donacija 40 lopti za trening svih selekcija, Članovi Izvršnog odbora donirali meso, piće i ostalo za sve domaće utakmice kadeta i seniora, Uređeno spremište za kosilice i drugi alat, Odvezena zemlja s igrališta i poravnat ostatak, Nabavljena boja i ostali potrošni materijal za bojanje prostorija, kabina i rukohvata, Nabavljen iz donacije potrošni materijal za pranje i čišćenje opreme i prostorija, Kupljeni novi aluminijski golovi 12.085,00 kn. Podmireni naslijeđeni dugovi prema prijevozniku i trgovini u Triblju, Pripremljen CD sa slikama za poslovni kalendar, Nabavljen uljni radijator za svlačionicu i kancelariju, Nabavljeno sjeme i gnoj iz donacije. Na proljeće moramo nabavit dodatne količine, bušit teren i zasijat travu u drugom mjesecu , Izrađen i usvojen financijski plan za 2015. I dostavljen Općini, Učlanjeno preko sto pedeset članova kluba, Spuštene slike povijesti kluba i postavljene u društvenoj prostoriji, Nabavljeno iz donacije 15 novih stolica za kancelariju, Intenzivno rađeno na imidžu kluba kroz razne aktivnosti, fb, „Novi List“, Glas Vinodola, Sportske Novosti, web stranica Vinodolske Općine i td. Ugošćeni veterani iz Srema, odigrana utakmica i kasnije druženje uz roštilj, popravak oplate na kiosku, Izvršeno jedno špricanje protiv široko lisnih korova, na proljeće još dva puta, Nabavljena oprema da svi igrači budu jednoobrazni na treninzima Nabavljena velika garnitura opreme za seniorsku momčad Napravljene male prepone za trenažni proces Napravljene masivne klupe i stolovi za terasu. Izrada utega za stroj za bušenje – Đotlo Drago I još mnogo sitnih radova, poslova i mnogo toga jer vođenje kluba veoma je zahtjevan i odgovoran posao. Nabavljeno 150 komada kalendara 2014.G. i 125 kom.2015 g. za sve selekcije, upravu i sponzore, Uz pomoć donatora uredili smo terasu uz društvenu prostoriju, a veliki doprinos dali su Nedeljko Derenčinović i Drago Kelava svojim donacijama u nabavci materijala i radova. Drago Đotlo i Krišto odradili su svoj veliki doprinos u finalizaciji potrebnih radova, kao i članovi uprave koji su svaki na svoj način pomogli u realizaciji toga posla. Pomogli su i djelatnici HE Vinodol i na tome im zahvaljujemo. Zahvala našem članu Dušanu Citkoviću na sanaciji i popravku mreže i vrata na stadionu. U radovima i materijalu pomogli su firme Izgradnja i Jela iz Crikvenice. Uspješno održali redovnu Godišnju Skupštinu kluba, donijeli novi Statut i uskladili ga sa novim zakonom o športu. (dir. Gregić Željko odradio velik posao oko pripreme Statuta) Usvojen financijski plan za 2016.god. Planiran Božićno Novogodišnji domjenak uprave sa suprugama 12.12.2015.god. u kiosku.

NABAVLJENA OPREMA I STROJEVI: 1. NOVI ALUMINIJSKI GOLOVI FIKSNI 2. NOVI AL.GOLOVI POMIČNI 5X2 MET. 3. NOVE DUBOKE MREŽE ZA GOLOVE 4. ZGLOBNI DVOOSOVINSKI TRAKTOR TOMO VINKOVIĆ 18 KS 5. STROJ ZA BUŠENJE ZEMLJE 6. SIJAČICA 7. Prikolica za traktor 8. STROJ ZA RASIPANJE GNOJA 9. Nove Adidas - Bazuka lopte za utakmice 5 kom. 10. Lopte za trening Adidas – 18 kom. 11. 18 kompleta trenerki 12. Veliki komplet opreme za seniorsku momčad 26x (2 trenerke, zimska jakna, jakna za kišu, komplet dres, štucne, kapa, torba) 13. Dvije garniture (majice i gaćice) za trening 14. Markirne majice 15. Nabavljene dvije garniture štucni 16. Nabavljene spužve za igrače 17. Član uprave Dušan Citković napravio i donirao klubu novi valjak i stroj za čepovanje 18. Tajnik Branko Plukavec nabavio i donirao – 3 lopte za utakmice, dresove za kadete, nove zvučnike koje smo montirali na igralište. 19. Prepone za trenažni proces izradio dopredsjednik Roko Brozović 20. Zahvaljujemo Zlatku Bećiri na mnogim donacijama materijala u toku godine i nabavci veš mašine i mašine za suđe. 21. Nabavljeni noževi za kosilicu 22. Dobiven motorni trimer 23. Nabavljene prskalice i jedno crijevo od 50 met. 24. Zahvaljujemo načelniku Ivici Crniću na kupnji pegle, i donaciji plinske boce. 25. Nabavka još mnogo sitne opreme i mnogi popravci infrastrukture i prostorija. Izuzetno smo zadovoljni našom domarkom Macom i Emom,koje odlično brine o čistoći opreme i prostorija i vode brigu o funkcioniranju naše društvene prostorije, odlaska i pripremi hrane i pića za put svih selekcija i mnoštvo drugih poslova. Ema je u toku 2016. god. zbog posla napustila klub. Zaposlili čovjeka (Mateo) na održavanju travnjaka, liniranje i ostale poslove što sve bolje obavlja. U toku 2016.god. Mateo odlazi a poslove održavanja igrališta preuzima Tihomir Šnajdar. Jako nam nedostaje Jasmin koji je zbog posla odselio na Krk. Velika zahvala za pomoć u našim aktivnostima Vinodolskoj općini , koji je naš stalni pratilac i naša snaga.

Posebna zahvala načelniku Ivici Crniću i njegovim suradnicima, za njegovu veliku prisutnost i pomoć u radu u svakom pogledu. Zahvala našem knigovodstvenom servisu vl. Puškarić Seke na ažurnosti i urednom vođenju naših financija. Zahvala našem tajniku Branku Plukavcu na velikom poslu koji odrađuje. Zahvala našem Ambrozu, tajniku Branku Plukavcu, Dinu Lovriću-grafu na mnogim fotografijama i radu na marketingu kluba preko fb profila. Zahvala Nenadu Bačiću na mnogo odrađenog posla na održavanju i popravcima. Zahvala kompletnoj ekipi u kiosku, ulazu, na mnogo odrađenog posla (Zoran Tonković, Maca, Mateo, Nenad, Mataija Ivica, Crnić Željko, Joža, Jasmin, Branko Starčević,Jakov Glavan, Derenčinović nedeljko, Ema Tucaković, Đotlu Dragu, Vladi Nevistiću ……) Zahvala Ninu na popravcima opreme , kosilica i ostalog, kao i pomoći u radu na terenu. Zahvala Dinu Lovriću-Graf na izradi i donaciji zahvalnica, Zahvala Hostelu Karlovac, HE Vinodol Tribalj, Jeli d.o.o., Izgradnji d.o.o.na pomoći i suradnji. Zahvala dječjem vrtiću iz Triblja i direktorici Dajani Jerčinović na pomoći i suradnji. Zahvala Društvu Primoraca na donaciji za kuhinju i kancelariju. Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli u radu kluba, a zahvalu smo i pretočili u „Zahvalnice“ prilikom otvaranja nove terase kluba 19.06.2015. Zahvaljujemo našem bivšem igraču Branku Šubatu na velikoj donaciji materijala za bojanje i liniranje.

Krajem 2015.god. organizirali smo druženje članova uprave s obiteljima i napravili Božičnu feštu koja je u kiosku trajala do jutarnjih sati. Svi su bili oduševljeni i neka se ponovi. U VI mjesecu 2016. Organizirali smo feštu s obiteljima na gruntu kod našeg Jože Brnčića. Bilo je prekrasno, uz mnoge delicije i igre koje smo organizirali. Nadamo se reprizi iduće godine. Nažalost u proljeće 2016. Tragično nas je napustio naš član, redovni sudionik sastanaka I.O. i načelnik Vinodolske Opčine gosp. Ivica Crnić. Njegov odlazak izuzetno teško nam je pao, jer bez našeg Ivice više ništa neće biti isto. Pripreme za jesenski dio prvenstva 2016.god. donijele su nam mnogo problema jer smo morali oformit pionirsku momčad. Mnogo smo truda i aktivnosti uložili u taj posao i nakon dva mjeseca uspjeli smo oformit momčad i 24.09.2016.g. imaju prvu prvenstvenu utakmicu u Rijeci. Nismo uspjeli ući u Viši rang iako smo bili blizu, ali spletom okolnosti nismo uspjeli. Sve nas je to pogodilo jer smo bili spremni na dodatne napore ali nažalost život nije uvijek ispunjen samo lijepim željama. Prisustvo treninzima seniora bilo je loše zbog sezonskih poslova dosta igrača, što se vidjelo u prva dva kola koja smo izgubili. U trećem kolu smo pobijedili i stvari se vraćaju u normalu. Trudio sam se da s ekipom iz Izvršnog odbora kluba dovedem organizaciju i funkcioniranje kluba na viši nivo. Mislim da smo uspjeli ostaviti dobre temelje novom mandataru i upravi kluba. Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način pomogli u protekle dvije godine a posebno članovima Izvršnog odbora.

Športski pozdrav, Predsjednik Željko Muža Tribalj, 23.09.2016.g.

IZVRŠNI ODBOR:

1. PREDSJEDNIK BRNČIĆ JOŽA

2. DOPREDSJEDNIK KELAVA DRAGO

3. DOPREDSJEDNIK CRNIĆ ŽELJKO

4. DOPREDSJEDNIK ĐOTLO DRAGO

5. DIREKTOR GREGIĆ ŽELJKO

6. TAJNIK PLUKAVEC BRANKO

7. SPORTSKI DIREKTOR JURIŠIĆ DAMIR

8. DIREKTOR STADIONA NINO BELOBRAJIĆ

9. ŠEF STRUČNOG STOŽERA MARIJAN BRNČIĆ

10. MEDIJSKE AKTIVNOSTI AMBROZ OROŠI

11. ČLAN KARAKAŠIĆ SLAVKO

12. ČLAN BAČIĆ NENAD

13. ČLAN CITKOVIĆ DUŠAN

14. ČLAN BRANKO STARČEVIĆ

15. ČLAN GAŠPAROVIĆ NEDELJKO

16. ČLAN NEVISTIĆ VLADO

17. ČLAN ČOR JADRANKO

18. ČLAN PROSINEČKI IVAN

19. ČLAN TONKOVIĆ ZORAN

20. ČLAN DANČULOVIĆ MARINO

NADZORNI ODBOR:

PREDSJEDNIK GLAVAN JAKOV

ČLAN NEDELJKO DERENČINOVIĆ

ČLAN MATAIJA IVICA

ČLANOVI NADZORNOG ODBORA PRISUSTVUJU SASTANCIMA IZVRŠNOG ODBORA.

NK Turbina: Plan rada 2016.g.

NK TURBINA PLAN RADA ZA 2016. God.

ODRADIT PRIPREME I PROLJETNI DIO PREVENSTVA SENIORA, KADETA,

OVISNO O REZULTATU NA KRAJU PRVENSTVA MOGUĆE I DRUGE AKTIVNOSTI I POTEZI,

NASTAVIT SA SPONZORIRANJEM DRUŽENJA POSLIJE UTAKMICA ZA OBJE SELEKCIJE

NASTAVIT RAD ŠKOLE NOGOMETA

ISPITAT MOGUĆNOST FORMIRANJA PIONIRSKE SELEKCIJE

IZRADA FINANCIJSKOG PLANA ZA 2016.GOD.

FORMIRAT REGISTAR ČLANOVA PREMA NOVIM PROPISIMA I STATUTU (TAJNIK, DIREKTOR)

PODMIRENJE OBVEZA ZA 2015. GOD. I UPLATE PO PRORAČUNU OPĆINE PODIZANJE KRATKOROČNOG KREDITA U 2016.GOD.

UREDNO VOĐENJE MATERIJALNO-FINANCIJSKOG POSLOVANJA (KLUB-KNJIGOVOĐA).

REDOVNO ODRŽAVANJE SASTANAKA IZVRŠNOG ODBORA I KOOPTIRANJE NOVIH ČLANOVA,

NASTAVIT AKTIVNOSTI OKO RJEŠENJA PROBLEMA I NABAVKE WC KONTEJNERA,

NABAVIT MATERIJAL ZA ODRŽAVANJE TRAVNJAKA, (ZEMLJU, GNOJ, HUMUS, TRAVU).

NABAVA KOMPLETA OPREME ZA KADETE,

RADOVI NA POPRAVCI INFRASTRUKTURE NA STADIONU (OGRADE, VRATA, BOJANJE).

RADNE AKCIJE NA ODRŽAVANJU INFRASTRUKTURE NA STADIONU I PROSTORIJAMA,

NAPRAVIT JOŠ JEDNU PRSKALICU I NABAVA CRIJEVA ¾ COLE , 50 met.

NABAVA MOTORNOG TRIMERA, POKRETNOG AL.GOLA 5X2 MET.(mreže)

NABAVA I UGRADNJA KLIMA UREĐAJA ZA KANCELARIJU, OVISNO O POTREBI,

NABAVA MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA, elementi za kuhinju u kiosku

REDOVNO ODRŽAVANJE IGRALIŠTA I POŠTIVANJA POTREBNIH MJERA,

NABAVA POTREBNE OPREME I REKVIZITA ZA SVE SELEKCIJE,

DALJNJA SURADNJA S VINODOLSKOM OPĆINOM, MO TRIBALJ, GRIŽANE, DRIVENIK, BRIBIR.

AKTIVNOSTI OKO PRIVLAČENJA SPONZORA,

IZRADA KALENDARA 2016.GOD.

U VIII/2016 PRIPREME ZA IZBORNU SKUPŠTINU KLUBA U IX MJ. (NOVI PREDSJEDNIK I DIO ČLANOVA I.O.).

RAZGOVORE I PRIPREME O IMENIMA NOVOG RUKOVODSTVA KLUBA ZAPOČET ODMAH, I NA SKUPŠTINU DOĆI SA USAGLAŠENIM DOGOVOROM.

DALJNJA SURADNJA S HE VINODOL, JELA D.O.O,IZGRADNJA D.O.O.,……………….

SERVISIRANJE TRAKTORA I KOSILICA I NABAVA REZERVNIH DIJELOVA,

DALJNJA SURADNJA S DJEČJIM VRTIĆEM I OSNOVNOM ŠKOLOM,

SUDJELOVAT U AKTIVNOSTIMA KORISNIM ZA OPĆINU I MO.

NA KRAJU MANDATA IZA SEBE OSTAVITI DOBRO UREĐEN KLUB U SVIM SEGMENTIMA, SA ČVRSTIM TEMELJIMA ZA NASTAVAK AKTIVNOSTI U DUGOM NIZU GODINA.

                                                           PREDSJEDNIK Tribalj, 31.12.2015.g. Željko Muža

NK Turbina Izvršni odbor 2016.g.

1. PREDSJEDNIK ŽELJKO MUŽA 091-241-2420

2. DOPREDSJEDNIK ROKO BROZOVIĆ 098-403-438

3. DOPREDSJEDNIK JOSIP BRNČIĆ 091-959-479

4. DOPREDSJEDNIK KELAVA DRAGO 091-588-9313

5. DIREKTOR GREGIĆ ŽELJKO 098-206-718

6. TAJNIK PLUKAVEC BRANKO 098-268-577

7. SPORTSKI DIR. KARAKAŠIĆ SLAVKO 091-783-6133

8. Pomoćnik sport.dir. FRANJKOVIĆ ŽELJKO 091-585-1386

9. DIR.STADIONA NINO BELOBRAJIĆ 098-178-6711

10. ŠEF STR.STOŽERA MARIJAN BRNČIĆ 099-2163-538

11. MEDIJSKE AKT. akad.slik.AMBROZ OROŠI 095-905-7641

12. ČLAN ŽELJKO CRNIĆ 098-166-3793

13. ČLAN CITKOVIĆ DUŠAN 091-884-1866

14. ČLAN NENAD BAČIĆ 091-936-5589

15. ČLAN ROBERT JOSIP MANESTAR 091-285-1850

16. ČLAN BRANKO STARČEVIĆ 097-6999-173

17. ČLAN (vod. škole) MATAIJA IVICA 098-944-6445

18. Član TONKOVIĆ ZORAN 098-938-3849

19. Član ĐOTLO DRAGO 099-599-1438

20.Član BEĆIRI ZLATKO 091-522-5153

 

Načelnik Vinodolske Općine, CRNIĆ IVICA 091-422-5401,

HUJBER NIKOLA – trener kadeta 099-241-6694,

MATAIJA IVICA – voditelj škole nogometa 098-944-6445,

MATAIJA STJEPAN-PIPE - pomoćnik voditelja 099-679-1770,

BAČIĆ MATEO - ODRŽAVANJE 097-745-7867,

ŠNAJDAR MACA – ORUŽAR 098-995-7804

 

NADZORNI ODBOR: PREDSJEDNIK GLAVAN JAKOV 099-418-9500

ČLAN NEDELJKO DERENČINOVIĆ 099-845-4004

ČLAN EMA TUCAKOVIĆ 098-184-4587

ČLANOVI NO PRISUSTVUJU SASTANCIMA IZVRŠNOG ODBORA.

NK Turbina napreduje na turbo pogon

OBJAVLJENI ČLANAK U SportCom.hr Srijeda, 06 siječnja 2016 17:46 Autor: Stjepan Lončarić - Pišta

Prva A/B županijska NK Turbina:

Klub iz Vinodolske doline koji se kreće na turbo pogon mještana Triblja. Mjesto sa 600 stanovnika ima 80 registriranih nogometaša, 150 članova kluba i veliku operativnu upravu. U Triblju su ponovno u modi klasične radne akcije na stadionu, bilo ih je prošle godine četiri Nogometni klub Turbina iz Triblja, iako član Prve A županijske lige, spada u red najorganiziranijih klubova u regionalnom okruženju. Niz godina prepoznatljivi su po angažmanu klupskih prijatelja, mještana i stalnom suživotu zajednice sa klubom. Na spomen Triblja asocijacija je odmah na NK Turbina, klub koji djeluje već dugih 65 godina. Mjesto sa 600 stanovnika ima 80 registriranih nogometaša, 150 članova kluba i veliku operativnu upravu. Na svakom koraku vidljivi su rezultati, ali u klubu ne staju. Od ove godine ponovno i sa rezultatima na terenu i to dobrim, ali i sa svime oko njega što čini odrednice velikog kluba u maloj ligi i još manjem mjestu. Momčad koju trenira Sebastijan Knapić zauzela je na kraju jesenskog dijela drugo mjesto u svojoj konkurenciji s izgledima da ostane u pratnji vodećeg Risnjaka iz Lokava i do kraja proljetnog dijela prvenstva. A to je pozicija s koje se vidi mogućnost prijelaza u viši rang natjecanja.

Uoči prvenstva u kub su došli iskusni Mate Brajković i Željko Vukić, što je donijelo dodatnu dimenziju, posebno u sredini terena, a prije svega u tačnoj i bržoj transformaciji igre i lopte. Činjenica da klub u ovome trenutku nema još jednu obaveznu natjecateljsku selekciju u mlađim uzrasnim kategorijama. Oko terena bi bile potrebne određene preinake kao zaštita nosača reflektora i metalnih rukohvata što za ambicioznu upravu nije nepremostiva prepreka. Sadašnji sastav uprave kluba preuzeo je kadete Turbine sa samo 4 igrača. Velikim trudom, animacijom, pružanjem vrhunskih uvjeta za natjecanje, privučena su djeca iz cijele Vinodolske doline, pa sada kadeta ima 24, a vrlo živahan je rad u školi nogometa, koju vode Ivica i Stjepan Mataija. Preko 30 polaznika, djevojčica i dječaka, dobar su temelj da klub od iduće godine krene i sa natjecateljskom pionirskom momčadi, što bi bio ogroman uspjeh s obzirom na mali broj djece u mjestu. Dječji glasovi oživjeli su Podhumac, a roditelji, simpatizeri kluba trude se da njihovo igralište, prateće prostorije, svlačionice, sanitarni čvor poprime izgled jednog od ljepših zdanja u regiji u cjelini. U Triblju su ponovno u modi klasične radne akcije na stadionu. Bilo ih je prošle godine četiri, a na njima je sudjelovalo ukupno preko 150 mještana. Općina Vinodolska sjajno prati trud i htjenja ljudi za boljitkom u konkretnim donacijama i ispunjavanjem traženih proračunskih sredstava. Klub nema repova, dugova... Tijekom godine nabavljena je vrijedna oprema za održavanje travnjaka. Kosilica, traktor, stroj za bušenje zemlje, sijačica, lopte, kompletna oprema za sve pogone, ozvučenje igrališta, obnova reflektora samo su dio većih prošlogodišnjih novina u Turbini. Klubu koji se kreće na turbo pogon...

Iznimni uspjesi NK Turbine

NK TURBINA 27.08.2014. – 11.12.2015.          

                                                                                          IZVJEŠĆE O RADU

Preuzeli smo klub 27.08.2014. god. Na Izvanrednoj izbornoj Skupštini, kojoj je prethodilo osipanje i ostavke članova Uprave u toku 2013-2014.god. Skupštinu smo pripremili i odradili u roku mjesec dana što je bio veoma zahtjevan posao. Situacija je u klubu na mnogim poljima bila teška i vremena za čekanje nije bilo. Dan nakon Skupštine započelo je novo prvenstvo, dva tjedna prije nego prethodne godine što je dodatno otežavalo situaciju. Klub ima registrirano i vodi brigu za preko 80 (osamdeset) igrača i polaznika škole nogometa.

Poslije Skupštine odrađen je opsežan i zahtjevan posao s Uredom za opću upravu, Finom i bankom, oko rješavanja silne "papirologije" i dobivanja rješenja za upis u Registar. Također smo ugovorili i kvalitetno vođenje poslovnih knjiga i prilagođavamo se novom Zakonu o Udrugama, kako bi zadovoljili sve rigoroznije kriterije u radu Udruga.

Inače novi Izvršni odbor održao je u proteklih godinu i četiri mjeseca 52 redovna sastanka i posjećenost je izuzetnih 76%. Poslije sastanaka obavezno je druženje članova uprave u našoj društvenoj prostoriji. Svaki član uprave uplati mjesečno 30,00 kn. i s tim napunimo „naš“ frižider. Uvijek stignu i donacije naših vinara, i uvijek imamo za naše potrebe. Ponekad stigne i donacija roštilja, lovački gulaš, janjac, povodom rođendana i ostalih značajnih datuma članova Uprave, i druženja su naše opuštanje od ozbiljnog posla kojeg odrađujemo. Za svaki sastanak pripremljen je pisani dnevni red i po potrebi i dodatni materijali. Zadaci koje dobije član Uprave prate se dok se ne odrade. Odredili smo i „ekipe“ za pojedine segmente rada u klubu i na tome inzistiramo. Bez reda, rada i discipline na svim nivoima nema niti uspjeha. Neki članovi su u prethodnoj godini odlazili a neki novi su dolazili. Napravili smo kvalitetnu rekonstrukciju Izvršnog odbora i pojačali se kvalitetnim ljudima koji su donijeli pozitivan pomak u radu. Kooptirali smo nekoliko kvalitetnih članova u Izvršni odbor: Gregić Željka koji je imenovan direktorom kluba, Josipa Roberta Manestra, Tonković Zorana, Đotlo Dragu, Gašparović Zvjezdanu-Zvek i Zlatka Bećirija.

U 2016.god. morat ćemo napraviti još jednu rekonstrukciju zbog spriječenosti nekih članova da aktivno učestvuju u radu I.O., kao i pripremu za Izbornu skupštinu u IX mjesecu 2016.god. Zahvaljujemo svim članovima Izvršnog odbora na donacijama, sponzorstvima i aktivnostima u organizaciji kluba, radovima i poslovima oko utakmica u proteklih godinu dana. Moji kriteriji uvijek su visoki i nije nekad lako , ali samo tako smo mogli ostvariti zacrtane ciljeve i početi ostvarivati jednu lijepu priču. Bez timskog rada nema uspjeha, a mi smo dobar tim.

KADETI:

Kadetsku momčad bez koje ne mogu nastupati seniori praktički nismo imali. Ostala su četiri igrača. Tada smo poduzeli sve moguće da okupimo dovoljan broj igrača, pa smo ih sami vozili iz Jadranova, Dramlja, Bribira, Crikvenice i ostalih mjesta. Velik posao tada je odradio naš član Darko Pekera, uz pomoć još nekolicine članova Uprave i trenera . Uz velike napore i trud okupili smo za početak dvanaest igrača. S vremenom je taj broj rastao i danas imamo preko dvadeset četiri igrača navedene selekcije. Na svakoj utakmici započinjali smo s dovoljnim brojem igrača što je obzirom na situaciju bio veliki uspjeh. Inače smatramo da je posao koji smo odradili s kadetskom selekcijom najveći naš uspjeh u početku našega rada u klubu. Kad su dečki iz okolice vidjeli s kolikom se pažnjom i brigom odnosimo prema našim kadetima, sami su se počeli javljat i dolazit iz drugih klubova. Naši kadeti poslije svake domaće utakmice imaju roštilj, piće i druženje, a sve to sponzoriraju, prema unaprijed dogovorenom rasporedu, članovi Izvršnog odbora kluba. Na putu obavezno sendviće, piće i prijevoz novim autobusima privatne firme. Sav taj trud se isplatio jer su reakcije veoma pozitivne. Cijelo vrijeme ekipu vodi trener Nikola Hujber, staložena, ozbiljna i stručna osoba. Igrači i uprava su jako zadovoljni njegovim radom i budućnost za naredne godine je osigurana. Brojnošću i kvalitetom bit ćemo respektabilna momčad u 2015. god. I dalje. Veoma nam je važno da u kadetskoj momčadi u 2015. god. možemo računati na 2-3 igrača za seniorsku momčad, a što smo i realizirali u ovoj godini. Realizirali smo sastanak s roditeljima kadeta pred jesenski dio prvenstva. Uočava se određena nedisciplina u kadetskoj selekciji i tim problemom morat ćemo se bavit u narednom periodu, u 2016.g.

SENIORI:

Kad smo došli u klub „slobodni“ prijelazni rok je završio. To je bila teška situacija jer nam je nedostajalo 4-5 igrača. Prije našeg dolaska nekolicina je prešla u druge klubove, nekolicina je prestala i situacija je bila teška. Prvenstvo je započelo dva tjedna ranije nego godinu prije, što nismo znali kad smo dolazili. I prvu utakmicu u Vratima smo započeli s 12 (dvanaest igrača). Normalno da rezultati u prvom dijelu sezone nisu bili zadovoljavajući. No kasnije smo uz velike napore uspjeli dovesti nekolicinu igrača, posložiti momčad i na kraju jeseni smo završili na sedmom mjestu s 17 bodova što je,  obzirom na okolnosti, vrlo dobar rezultat. I naši seniori imaju svu moguću pažnju. Roštilj, piće i druženje poslije svake domaće utakmice. Sve sponzoriraju članovi Uprave. Na gostovanjima sendvići , piće i osiguran prijevoz luksuznim autobusima. Na svakoj gostujućoj utakmici nazočno 5-6 članova Uprave. Sve obveze prema igračima, hranarina, troškovi puta, podmireni u cijelosti. Igrači su se upravi odužili lijepom gestom kad su o svom trošku organizirali večeru za kompletnu momčad, Upravu i trenere. Proljetni dio prvenstva završili smo u sredini tablice i već tada počeli ozbiljne pripreme za novo prvenstvo. Početak novog prvenstva 06.09.2015. već je pokazao da smo u pripremnom razdoblju odradili dobar posao. Kako Uprava koja je dogovarala igrače i dovela pojačanja, tako i trener Knapić koji ozbiljno radi na treninzima i utakmicama. Prva tri kola imamo tri pobjede i sigurno ćemo bit ozbiljan konkurent za vrh tablice. Ne stavljamo pred trenera i momčad velike zahtjeve ali očekujemo da nam donesu puno radosti , jer je Uprava stvorila sve uvjete za dobar i kvalitetan rad. Jesenski dio prvenstva 2015.g. seniori su završili na drugom mjestu, što je izuzetan uspjeh i dobra pozicija za proljeće. Nadamo se borbi za ulazak u I Županijsku ligu.

ŠKOLA NOGOMETA: Čim smo riješili goruće probleme, oformili smo „školu nogometa“, kojoj je voditelj postao trener Ivica Mataija, s pomoćnikom Stjepanom Mataijom-Pipe. Odaziv i interes djece bio je izuzetan. U prosjeku je prisutno oko dvadeset dječaka i djevojčica. Škola ima treninge dva puta tjedno, a u slučaju lošeg vremena u dvorani škole. Ocjene roditelja i djece su vrlo dobre i Uprava kluba je zadovoljna funkcioniranjem škole. Za početak klub je donirao određeni broj lopti, kao i Ivica Crnić, načelnik Vinodolske općine. Škola je i sama nabavila određeni broj lopti i uvjeti za rad su veoma dobri. Veselimo se našoj školi koja stvara osnove da klub u budućnosti lakše formira svoje selekcije. Često netko od članova uprave poprati treninge.

Rad škole dobio je veoma pozitivne ocijene i u članku u „Novom Listu“, pod naslovom „Dječji glasovi oživjeli Tribaljsko igralište“., autor Anto Ravlić. Cijelu godinu škola odrađuje velik posao a čak smo iz škole priključili kadetima tri igrača, što smatramo velikim uspjehom. Razmatra se i mogućnost, ako financijske i ostale mogućnosti budu dopuštale, da na proljeće 2016. god. oformimo pionirsku momčad koja bi bila uključena u ligaško takmičenje. Na proljeće je škola nogometa imala pred svaku seniorsku utakmicu prezentaciju što su naučili, što je bilo odlično prihvaćeno od roditelje, navijača i uprave kluba. Na poluvremenu su uvijek bili počašćeni. S istom praksom nastavit ćemo u jesenskom dijelu prvenstva. Nedavno su gostovali u Senju i pobijedili vršnjake sa 4:2.

RADNE AKCIJE: U proteklom periodu odradili smo četiri radne akcije na uređenju i čišćenju okoliša, bojanju prostorija i kabina za igrače i delegata. Rastresanje zemlje, humusa, gnoja u šest navrata, čepovanje, bušenje, drljanje. Na jesen planiramo nastaviti bojanje ogradnih stupova, ogradne žice oko igrališta i ostalih radova na infrastrukturi i okolišu stadiona. Također planiramo bojanje ogradnih stupova i mreže oko igrališta. Boja osigurana od donatora.

NAPRAVLJENO U PERIODU VIII 2014 – XII 2015. GOD.

Popravljena rasvjeta i zamijenjene žarulje, prigušnice i ostalo na pet rasvjetnih mjesta na stupovima

-saniran stup rasvjete (temelji) i popravak i zamjena svih prigušnica i žarulja koje su pregorile,

-izveden jedan krak novog dovoda vode od ¾ cole, napravljene nove prskalice ¾ cole, čime dobivamo puno veću brzinu polijevanja, popravljene špine, tuševi i ostali sitni popravci u svlačionicama i prostorijama kluba, popravljena termo peć, napravljeni pragovi na ulazu u svlačionice napravljena vrata i sistem za ražanj na velikom roštilju.

-otvorena fb stranica kluba koja za četiri mjeseca ima 1252 fb prijatelja, što je velika promocija kluba, također je otvorena i fb stranica „škole nogometa“ s preko 152 fb prijatelja,

nabavljeno iz raznih donacija 40 lopti za trening svih selekcija, članovi Izvršnog odbora donirali hranu, piće i ostalo za sve domaće utakmice kadeta i seniora,

-uređeno spremište za kosilice i drugi alat, odvezena zemlja s igrališta i poravnat ostatak,

-nabavljena boja i ostali potrošni materijal za bojanje prostorija, kabina i rukohvata, nabavljen iz donacije potrošni materijal za pranje i čišćenje opreme i prostorija,

-kupljeni novi aluminijski golovi 12.085,00 kn,

-podmireni naslijeđeni dugovi prema prijevozniku i trgovini u Triblju, pripremljen CD sa slikama za poslovni kalendar, nabavljen uljni radijator za svlačionicu i kancelariju, nabavljeno sjeme i gnoj iz donacije.

-a proljeće moramo nabavit dodatne količine, bušit teren i zasijat travu u drugom mjesecu.

-izrađen i usvojen financijski plan za 2015. i dostavljen Općini,

-učlanjeno preko sto pedeset članova kluba,

-slike povijesti kluba i postavljene u društvenoj prostoriji,

-nabavljeno iz donacije 15 novih stolica za kancelariju,

-intenzivno rađeno na imidžu kluba kroz razne aktivnosti, fb, „Novi List“, Glas Vinodola, Sportske Novosti, web stranica Vinodolske Općine i td.

-ugošćeni veterani iz Srema, odigrana utakmica i kasnije druženje uz roštilj,

-popravak oplate na kiosku,

-zamijenjene polomljene sjedalice na tribinama, izvršeno jedno špricanje protiv široko lisnih korova, na proljeće još dva puta,

-nabavljena oprema da svi igrači budu jednoobrazni na treninzima,

-nabavljena velika garnitura opreme za seniorsku momčad, napravljene male prepone za trenažni proces, napravljene masivne klupe i stolovi za terasu, izrada utega za stroj za bušenje – Đotlo Drago i još mnogo sitnih radova, poslova i mnogo toga jer vođenje kluba veoma je zahtjevan i odgovoran posao.

-nabavljeno 150 komada kalendara 2014.G. i 125 kom.2015 g. za sve selekcije, upravu i sponzore, Uz pomoć donatora uredili smo terasu uz društvenu prostoriju, a veliki doprinos dali su Nedeljko Derenčinović i Drago Kelava svojim donacijama u nabavci materijala i radova. Drago Đotlo i Krišto dali su veliki doprinos u finalizaciji potrebnih radova, kao i članovi Uprave koji su svaki na svoj način pomogli u realizaciji toga posla. Pomogli su i djelatnici HE Vinodol i na tome im zahvaljujemo. Zahvala našem članu Dušanu Citkoviću na sanaciji i popravku mreže i vrata na stadionu. U radovima i materijalu pomogli su firme Izgradnja i Jela iz Crikvenice.

Uspješno smo održali redovnu Godišnju skupštinu kluba, donijeli novi Statut i uskladili ga s novim Zakonom o športu. (dir. Gregić Željko odradio velik posao oko pripreme Statuta)

Usvojen financijski plan za 2016.god. Planiran Božićno Novogodišnji domjenak Uprave sa suprugama 12.12.2015.god. u kiosku.

NABAVLJENA OPREMA I STROJEVI:

1. NOVI ALUMINIJSKI GOLOVI

2. NOVE DUBOKE MREŽE ZA GOLOVE

3. ZGLOBNI DVOOSOVINSKI TRAKTOR TOMO VINKOVIĆ 18 KS

4. STROJ ZA BUŠENJE ZEMLJE

5. SIJAČICA

6. Prikolica za traktor

7. STROJ ZA RASIPANJE GNOJA

8. Nove Adidas - Bazuka lopte za utakmice 5 kom.

9. Lopte za trening Adidas – 18 kom.

10. 18 kompleta trenerki

11. Veliki komplet opreme za seniorsku momčad 26x (2 trenerke, zimska jakna, jakna za kišu, komplet dres, štucne, kapa, torba)

12. Dvije garniture (majice i gaćice) za trening

13. Markirne majice

14. Nabavljene dvije garniture štucni

15. Nabavljene spužve za igrače

16. Član uprave Dušan Citković napravio i donirao klubu novi valjak

17. Tajnik Branko Plukavec nabavio i donirao – 3 lopte za utakmice, dresove za kadete, nove zvučnike koje smo montirali na igralište.

18. Prepone za trenažni proces izradio dopredsjednik Roko Brozović

19. Zahvaljujemo Zlatku Bećiri na mnogim donacijama materijala u toku godine i nabavci veš mašine. 20.

Zahvaljujemo načelniku Ivici Crniću na kupnji pegle, i donaciji plinske boce.

21. Nabavka još mnogo sitne opreme i mnogi popravci infrastrukture i prostorija. Izuzetno smo zadovoljni našom domarkom Macom i Emom,koje odlično brinu o čistoći opreme i prostorija i vode brigu o funkcioniranju naše društvene prostorije, odlaska i pripremi hrane i pića za put svih selekcija i mnoštvo drugih poslova. Zaposlili smo i čovjeka (Mateo) na održavanju travnjaka, liniranje i ostale poslove što sve bolje obavlja. Jako nam nedostaje Jasmin koji je odselio na Krk. Velika zahvala za pomoć u našim aktivnostima Vinodolskoj općini , koji je naš stalni pratilac i naša snaga. Posebna zahvala načelniku Ivici Crniću i njegovim suradnicima, za njegovu veliku prisutnost i pomoć u radu u svakom pogledu. Zahvala našem tajniku Branku Plukavcu na velikom poslu koji odrađuje. Zahvala našem Ambrozu, tajniku Branku Plukavcu, Dinu Lovriću-grafu na mnogim fotografijama i radu na marketingu kluba preko fb profila. Zahvala Nenadu Bačiću na mnogo odrađenog posla na održavanju i popravcima. Zahvala kompletnoj ekipi u kiosku, ulazu, na mnogo odrađenog posla (Zoran Tonković, Maca, Mateo, Nenad, Mataija Ivica, Crnić Željko, Joža, Jasmin, Branko Starčević, Ema Tucaković, ……) Zahvala Ninu na popravcima opreme , kosilica i ostalog, kao i pomoći u radu na terenu. Zahvala Dinu Lovriću-Graf na izradi i donaciji zahvalnica, Zahvala Hostelu Karlovac, HE Vinodol Tribalj na pomoći i suradnji.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli u radu kluba, a zahvalu smo i pretočili u „Zahvalnice“ prilikom otvaranja nove terase kluba 19.06.2015. Za osam mjeseci čeka nas Izborna Skupština kluba. Razmišljajmo svi skupa u narednom periodu, o dijelu novih čelnika i novom Predsjedniku kluba.

                                                                                      Predsjednik Željko Muža