Proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

BRIBIR-Vinodolska općina proslavit će Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u Bribiru, na ljetnoj pozornici podno stare Frankopanske kule, u četvrtak, 3.kolovoza, glazbenim programom u kojem sudjeluju: Voljen Grbac, Vivien Galletta, Matina Majerle i Sabrina Hrebiri, uz pratnju Aleksandra Saše Valenčića na kalvijaturama i Maria Šimunovića na gitari.

Istoga dana u 9,00 sati u župnoj crkvi sv. Martina u Grižanima, vlč.Tomislav Ćurić, župnik iz Grižana, misit će svetu misu za sve poginule branitelje, nakon koje će Delegacija Vinodolske općine i udruga proizašlih iz Domovinskog rata pohoditi grobove poginulih hrvatskih branitelja s njenog područja, te položiti cvijeće i zapaliti svijeće, kao i na spomen-obilježja iz Domovinskog rata u Vinodolu.

U 20,30 sati načelnik Marijan Karlić zajedno sa svojim suradnicima primit će u Općinskoj vijećnici u Bribiru majke,ili članove obitelji poginulih. Cijeli program zajednički su osmislili i organizirali Vinodolska općina i udruge proizašle iz domovinskog rata.

                                                                                                                                       Željka Jurčić-Kleković

Tags: Politika Općina Zabava